Hirdetés

Lekapcsolták a Dublint és New Yorkot összekötő csillagkaput, miután drogoztak és meztelenre vetkőztek előtte az emberek



|

Egyre betegebb dolgok történtek, így a dublini városi tanács kénytelen volt közbelépni.

Hirdetés

Három évvel az első teszt után, pár nappal ezelőtt hivatalosan is működésbe lépett az Európa és Amerika között élő videós közvetítéssel kapcsolatot teremtő "csillagkapu". A nemes egyszerűséggel Portal névre keresztelt installáció hatalmas figyelmet kapott, így viszonylag gyorsan előkerültek azok a különböző vicceskedő, a kamera előtt olykor egészen bizarr dolgokat végrehajtó hősök, akik miatt most ideiglenesen leállították a kapu működését.

A napokban számos deviáns viselkedést ábrázoló videó kezdett terjedni a neten. A Portal előtti kábítószerhasználat például nem is tűnik olyan elborultnak, ha jobban szemügyre vesszük, mik történtek.

Hirdetés

Többen például letolt nadrággal villogtak az installáció előtt, de egy OnlyFans modell is előkerült, aki nem riadt vissza attól, hogy felhúzza felsőjét, és a világ másik felén tartózkodók arcába tolja melleit.

Szintén bizarr eset volt, amikor a dublini oldalról valaki a "RIP POP SMOKE" feliratot nyomta a kamerába - utalva ezzel a 2020-ban meggyilkolt rappere és annak halálára. Az sem vette ki magát túl jól, amikor másodpercekkel később valaki egy a World Trade Center elleni szeptember 11-ei támadásról készült fotót tartott a magasba.

Az egyre elborultabb akciók miatt a dublini városi tanács kénytelen volt a portált ideiglenesen leállítani, miközben ígéretet tett arra, hogy változtatni fog az installáción.

"Bár nem tudjuk felügyelni az összes ilyen akciót, néhány technikai megoldást hajtunk végre a probléma megoldására."

- áll a tanács közleményében.

Hozzátették, a legtöbb portálon keresztül végrehajtott interakció pozitív volt, és az emberek csak egy "kis része" viselkedett kirívóan, ami a dublini tanács szerint "felerősödött a közösségi médián keresztül". Hogy pontosan milyen változásokat terveznek végrehajtani, egyelőre nem tiszta. Bármi is lesz az, nem valószínű, hogy tartósan megoldja majd a problémát.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.