Hirdetés

Hazánkban is kapható lesz a Google új okostelefonja



|

Az egyik mobilszolgáltató kapta meg a lehetőséget a forgalmazásra.

Hirdetés

A Google 2016-ban a kifutó Nexusok hagyta űrt szerette volna betölteni egy immár teljes egészében sajátnak mondható telefonmárka, a Pixel megjelentetésével. A megfizethető árú, felhasználóbarát, felső középkategóriás telefonok gyorsan sikert értek el az okostelefonok piacán, ami máig kitart.

A technológia újításait rendszeresen beépítő szériák évente követték egymást az elmúlt évek során, így idén már a 9. szériát várhatják a brand rajongói. A keresőóriás mögött álló cég saját készülékcsaládja egyébként már csak azért is kedvelt sokak körében, mert a cég által fejlesztett Android újdonságait szinte mindig elsőként kapják meg a pixelesek.

Nemrégiben felröppent egy azóta egyértelműen meg nem erősített pletyka a Google telefon 8. szériájának új, olcsóbb változatáról 8a jelzettel. Azt is rebesgtették jól értesültnek tűnő források, hogy ez törheti meg a régóta tartó tendenciát, miszerint a Google Közép-Európára nem tekint a saját márka piacaként.

Hirdetés

Ugyan a 8a továbbra is csak pletyka maradt, ám Igor Perovsky, a Yettel vezérigazgatója azt nyilatkozta a Mobilarénának, hogy ők fogják Magyarországon forgalmazni a Google Pixel 9-et közvetlenül a globális megjelenést követően.

Bár, mint tudjuk, egy széria több kivitelt is felvonultat, hazánkban csak az alapkészülék lesz kapható. A megjelenés - a szokásoknak megfelelően - ősszel várható, de esélyes, hogy májusban, az I/O fejlesztői konferencián megvillantják az új termékcsaládot.

Bennfentes pletykák szólnak mostanság arról, hogy a szokásos három változat mellé a 9-es széria kapni fog egy negyediket is. Ha ezek a híresztelések igaznak bizonyulnak, az utolsó negyedévben a Pixel 9, Pixel 9 Pro és Pixel 9 Pro XL mellé várható a Pixel 9 Fold, amely a márka első hajtógatós modellje lehet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.