Hirdetés

1950 dollárért talált gazdára egy Core i7-6950X



|

Az eBayen adták el az Intel mérnöki mintáját.

Hirdetés

A processzorok megjelenése előtt az iparági partnerek általában kapnak mérnöki mintákat az egyes modellekből, és néha érdekes helyzetek állnak elő. 

Hirdetés

Így történt ez most is, amikor valaki egy tízmagos Core i7-6950X-et kínált eladásra az eBayen. 

Az aukció keretében a processzort 1950 dollárért vitték el. A nagyfelbontású képek alapján az alap órajel értéke 3 GHz - ez viszont nem meglepő annak fényében, hogy az Intel inkább az alacsony órajelre szavaz a sokmagos lapkáknál a 140 wattos fogyasztás megtartása érdekében. 

A Core i7-6950X az Intel 14 nm-es Broadwell-E sorozatának lesz az egyik új tagja, amely a meglévő LGA2011v3-as foglalatokba illeszthető, X99-es alaplapokba. Mindehhez csak egy BIOS-frissítés kell, és némi idő, amíg eljut a CPU a boltok polcaira a hónapban. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.