Hirdetés

20x-os DVD író a Samsungtól



|

Az SH-S203 a leggyorsabban írja a piacon levő DVD lemezeket.

Hirdetés

Az over speed technológiának köszönhetően a lemezek a névleges írási sebességüknél gyorsabban is elkészíthetők. Egy 16X írható lemezt megírhatunk 20X sebességgel, vagy egy 12X lemezt 16X sebességgel. Mivel a lassabban írható lemezek olcsóbbak, így a felhasználók pénzt takaríthatnak meg, miközben a lemezeket a megszokott gyors sebességgel írják. Az SH-S203-nak egy átlagos 4,7 GB DVD±R adatlemez elkészítése 4 perc 38 másodpercet vesz igénybe, ez 12%-os sebességnövekedést jelent. Egy átlagos 4,7 GB-os DVD-RAM lemez megírása sem tart tovább 17 percnél.

 

capture.png

 

A mellékelt szoftverek segítségével könnyedén készíthetőek zenei, videó, fotó és adat lemezek. A Firmware Live Update program lehetővé teszi, hogy a felhasználók ingyenesen tölthessék le és egyszerűen frissíthessék a meghajtó firmware-t.

 

Az SH-S203 a legfejlettebb WriteMasterTM technológiákat használja a legjobb teljesítmény elérése érdekében. A három legfontosabb a SAT, a TAC és a Double OPC. A SAT (Speed Adjustment Technology) olyan írási sebességet állít be, amely garantálja, hogy az adatok hibátlanul kerüljenek a lemezre. A TAC (Tilt Actuator Compensation) szintén a pontos írást szolgálja: segítségével a lencse finoman elhajlik, ha úgy érzékeli, hogy írás közben a nyers lemez is elmozdult helyzetben van. A Double OPC (Optimum Power Control) optimalizálja a lézer energiáját, miután mind a lemez belső, mind a külső részein ellenőrizte az írási teljesítményt.

 

A Samsung SH-S203-ban további megoldások segítik a biztonságos és halk írást. A Buffer Under Run Free Techology megbízható, nagy sebességű írást garantál, segítségével elkerülhetők a Buffer Under Run hibák, míg a Magic Speed és ABS (Automatic Ball Balancing System) elsősorban a vibrációt és a zajt csökkenti. A meghajtó tervezésénél és előállításánál maximálisan figyelembe vették a környezetvédelmi előírásokat, a készülék megfelel a RoHS előírásnak is.

A készülék várhatóan májustól kerül a boltokba, ám annak várható áráról egyelőre nincsenek információink.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.