Hirdetés

Ajándék póló előfizetőinknek



|

Prémium előfizetői akciónk keretén belül a legújabb, jubileumi pólónkkal lepjük meg olvasóinkat.

Hirdetés

Egy remek ajándékkal készülünk magazinunk 25 éves évfordulójára. Jubileumi akciónk részeként ugyanis lapunk prémium előfizetőit, azaz a PC World keménymagját egy különleges, limitált példányszámban kiadott pólóval lepjünk meg egy FSP külső akkumulátor társaságában.

Póló illusztráció: Molnár Márti

S ez még nem minden, az alapcsomag részeként előfizetőink egy évig ingyen használhatják a legújabb Office 2016 klienseket, az 1 TB tárhelyet, valamint havi 60 percnyi ingyenes Skype-hanghívást is kapnak, amelyekkel a világ 60 országában hívhatnak vezetékes és mobilszámokat, például az Egyesült Államokban élő rokonokat. A csomag értéke több mint 92 039 forint, így a teljes megtakarítás 72 059 forint ha csak az alapcsomagban található termékek kiskereskedelmi árával számolunk.

Sőt, olvasóink egy további terméket is választhatnak a prémium előfizetés részeként. Így egy olyan csomagra tehetnek szert, amely a havi olvasnivalón túl minden fontos szoftver tartalmaz, és rögtön két hardvert is kínál, illetve még a házhozszállítás költségét is mi álljuk. A teljes csomagot 26 980 forintért te is megvásárolhatod, így összességében a teljes megtakarítás akár a 100 ezer forintot is elérheti.

Az alábbi ajándékokból választhatsz egyet:
- Trust Verto Wide HD webkamera
- Trust Exos Smartphone VR-szemüveg
- Case Logic Larimer laptop-hátizsák
- Speedlink Decus gameregér
- Skullcandy Smokin Buds 2 fülhallgató
- Office 365 Otthoni verzió

Utóbbi ajánlattal az alapcsomag Office 365 Egyszemélyes előfizetését is feljebb válthatod, hogy összesen 5 gépen élvezhesd a friss Office kliensek előnyeit, sőt e módszerrel további 4 személynek is biztosíthatod az 1 TB plusz tárhelyet, így egy család akár 5 TB-tal megnövelt OneDrive tárterülethez juthat.

Bővebb információ: pcworld.hu/elofizetes

Hirdetés
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.