Hirdetés

Jubileumi PC World előfizetés ajándék cunamival



|

Hatalmas, 1 TB méretű tárhely, friss Office 2016 programcsomag, éves vírusirtó és sok más értékes szoftver is tiéd lehet a 12 lapszámon felül kevesebb mint 20 ezer forintért.

Hirdetés

Ismét egy rendkívüli év áll mögöttünk, amely során a PC World véglegesen nagykorúvá vált. A 25 éves születésnapját méltón kívánjuk megünnepelni. Az elkövetkező három hónapban - november, december és január - számos meglepetéssel lepjük meg olvasóinkat nyomtatott magazinunkban, illetve ezzel párhuzamosan egy rendkívüli előfizetői akciót indítunk új és meglévő előfizetőiknek.

Két ajánlattal készülünk: az alapcsomagba a 12 PC World magazinon felül egy exkluzív szoftverválogatást pakoltunk, amely tartalmazza többek között az Office 365 Egyszemélyes kiadását. Utóbbi önmagában 20 999 forintos ajánlott kiskereskedelmi áron vásárolható meg, és részeként 1 TB online tárhelyhez és havi 60 percnyi Skype hanghíváshoz is hozzájuthatsz.  Az alapcsomag azonban nem csak ennyiből áll, többek között partnereink rendszerkarbantartó, mobiladat-helyreállító és vírusvédelmi szoftvereit is díjmentesen használhatják előfizetőink. A teljes csomag értéke már most több mint 92 039 forint, amelyet 72 059 forinttal kedvezőbb áron, mindössze 19 980 forintért vásárolhatnak meg előfizetőink. Sőt, ha rendszeresen beaktiválod a PC World Plus kulcsaidat, egy évig teljes reklámmentesség vár rád a PC World Online felületén.





Másik ajánlatunk a prémium csomag, amely az alapcsomagon felül egy FSP Runner powerbanket, egy jubileumi PC World pólót és egy válaszható ajándékot is tartalmaz. Így például egy VR-szemüveg, egy profi Speedlink gamer egér, vagy egy remek laptop-hátizsák is a tiéd lehet, sőt akár az alapcsomag Office 365 Egyszemélyes előfizetését is feljebb válthatod, hogy összesen 5 gépen élvezhesd a friss Office kliensek előnyeit, sőt e módszerrel további 4 személynek is biztosíthatod az 1 TB plusz tárhelyet, így egy család akár 5 TB-tal megnövelt OneDrive tárterülethez juthat. Felkeltettük az érdeklődésedet? Bővebb információ: pcworld.hu/elofizetes

Hirdetés
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.