Hirdetés

27 hüvelykes Full HD-s monitor a HP-tól



|

Kedvező áron kerül piacra a HP legújabb szélesvásznú képernyővel megáldott monitora.

Hirdetés

A készre szerelt számítógépek és a képalkotáshoz szükséges eszközök piacán élenjáró HP új termékkel bővítette Pavilion termékcsaládját. Csakhogy ezúttal nem egy, eddig még nem látott noteszgépről van szó, hanem a monitoros szekció egy friss darabját köszönthetjük ezen márkanév alatt.

 

hp_pavilion_2709m.jpg
 

 


A Pavilion 2709m egy igazi óriás, 27 hüvelykes képátlójára 1920×1080 képpont jut. A panel pontos típusáról nincs információnk, ám a többi adat láttán valószínűsíthető a TN+film technológia. A 2709m kontrasztaránya 1000:1-hez - a dinamikus 30000:1-hez -, fényereje 400 cd/m2, míg a panel válaszideje 5 milliszekundum feketéből-fehérbe. Fokozza a multimédiás élményt a két egyenként 2 wattos hangszóró, illetve a hátlapon megtalálható két darab HDMI port - a D-Sub és DVI is része a 2709m felszereltségének.


Úgy véljük, otthoni PC-s házimozizáshoz az egyik legjobb választás lehet a HP új Pavilion monitora, melynek egyébként az ára sem vészes, ahhoz képest, hogy mekkora képátlóval érkezik. A Pavilion 2709m a HP boltjában jelenleg 500 dollárért rendelhető meg, ami mai árfolyamon számítva körülbelül 94-95000 Ft. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.