Hirdetés

3D-s otthont varázsol nekünk a Sony, 2010-re



|

Jövő év végéig megérkezhetnek a 3D-s BRAVIA HDTV-k, a VAIO notebookok, 3D-s Blu-ray-filmekkel és 3D-s játékokkal a PlayStation 3-hoz. Új dimenzió a nappaliban.

Hirdetés

 

A hír megelőzte a bejelentést, mindenesetre a Sony a 2009-es IFA kiállításon hivatalosan is bemutatta azt a kisfilmjét, amellyel azt szeretnék reklámozni, hogy 2010-re 3D-s otthont varázsolnak a felhasználóknak.

 

sony-3d-bravia-rumor.jpg

 

2010-zel kezdődőleg megérkeznek majd a 3D-s BRAVIA LCD HDTV-k, a VAIO notebookok, és ami szintén nagyon érdekes, hogy immáron biztosan jönnek a 3D-kompatibilis játékok a PlayStation 3 konzolra. A videóban egyébként megjelenik egy Sony digitális fényképező is (talán a Fujifilm babérjaira akarnak törni?).

 

Ha nem is az összes termék jelenik meg jövőre 3D-s képességekkel a piacon, az ígéretek szerint a 3D-s BRAVIA televíziók mindenképp kaphatóak lesznek legkésőbb jövő karácsonyig. Sajnos ezek élvezetéhez muszáj lesz viselni a polarizáció elvét kihasználó speciális szemüvegeket, amelyeket ugyan sokan idétlennek tartanak; de fogjuk fel divatként. 

 

sony-3d-wow.jpg

 

A reklámvideóban egyébként elsőként felhasználók véleményeit hallhatjuk a 3D-s világról, később megtudjuk, hogy a mozi hazájában egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a 3D-s filmek (és persze a világon mindenhol), és az is kiderül, hogy idén már 7000 mozi alkalmas világszerte az ilyen alkotások vetítésére.

 

Ezután a Sony megemlíti, hogy az élen jár a 3D-s technológiákban, majd bemutatja, hogyan hozza el nekünk a nappalinkba a 3D-s, Full HD-s környezetet (tévé, konzol, fényképező, Blu-ray-lejátszó, notebook). Videó:

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.