Hirdetés

40 oldal percenként színesben is



|

Rácsodálkozhatunk egy "mosógépre": itt az új Ricoh Aficio SP C811DN A3-as színes lézermásoló, merevlemezzel.

Hirdetés

Az Aficio SP C811DN mind fekete-fehér, mind színes üzemmódban percenként 40 nyomat készítésére alkalmas, ezen a kétoldalas nyomtatás sem lassít jelentősen. A támogatott papírméretek A6-tól A3+-ig terjednek, a gép maximális papírkapacitása 3200 lap. A termék megbirkózik a normál és az újrahasznosított papírokkal, fóliákkal, címkékkel és borítékokkal, valamint a 256 g/m² vastag papírokkal is.

 

 

ricohafficiospc811dn.jpg

 

 

A nyomtatási felbontás optimalizálása érdekében az SP C811DN olajmentes PxPTM (polyester polymerisation) festéket használ, ami nagyon kis részecskékből áll. A PxPTM festéket és az új több-bites nyomtatóművet kombinálva különlegesen éles, 600 dpi-s felbontás érhető el. Ennek és a széleskörű finisher opcióknak köszönhetően a felhasználók könnyedén készíthetnek minőségi színes dokumentumokat, pl. hírleveleket, katalógusokat és prezentációkat. Az SP C811DN a legtöbb hálózattal kompatibilis, valamint támogatja a Ricoh megfigyelő és menedzselő megoldásait.

Biztonsági szempontból a fejlett felhasználói hitelesítés és irányított hozzáférés mellett külön említést érdemel a nyomtató merevlemezén található ideiglenes adatok törlését és felülírását lehetővé tévő funkció. E mellett a bizalmas információk titkosíthatók és a dokumentumokat vízjellel lehet ellátni az illetéktelen másolások elkerülése végett.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.