Hirdetés

6000 dollár a Leica kijelző nélküli fényképezője



|

A manuális fotózás szerelmeseinek kedvezhet a szokatlan Leica M-D.

Hirdetés

A Leica egy olyan csúcskategóriás, luxusminőségű digitális fényképezővel rukkolt elő, amelyről nemes egyszerűséggel hiányzik az LCD kijelző. 

Hirdetés

A megszokott modern fényképezőktől eltérően a gyártó szeretné megadni az izgalmat és az örömöt ahhoz a várakozáshoz, amely után majd kiderül, hogy jók lettek-e az elkészített képek. 

Természetesen az átlagfelhasználók számára a Leica M-D inkább csak idegességet okozna, így egyértelmű, hogy kizárólag a manuális fotózás szerelmesei tudják majd értékelni. 

A hátulra került vezérlővel az ISO-értéket lehet állítani, egyébként a fekete színvilágra épített a Leica. Fizikai gomb van még a záridő és a rekeszérték állításához is, de a minőségi képek ezen felül csak rajtunk múlnak. 

Az M-D egyébként nagyon hasonló az M Typ 262-höz: a gyártó Maestro képkezelő processzorát használja, 24 megapixeles CMOS szenzorral. A képeket automatikusan RAW DNG formátumba menti. 

Mit lehet kihozni egy ilyennel, 6000 dollárért cserébe? A Leica összerakott egy galériát

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.