Hirdetés

8 GB RAM kerülhet a Surface Phone-ba



|

Snapdragon 830-as processzort és akár 500 GB tárhelyet pletykálnak a csúcsverzióhoz.

Hirdetés

Az utóbbi hónapok történései alapján egyértelmű, hogy a Microsoft okostelefonjainak és mobilos rendszerének a jelenlegi felállásban nincs esélye labdába rúgni az androidos és az iOS-es mezőnnyel szemben. Azonban nincs minden veszve, a pletykák szerint javában készül a meglepetést okozó Surface Phone. 

Hirdetés

Erről kerültek elő most a legújabb pletykák.

Az eddigi szó-beszédek alapján egyébként 2017 elején érkezik meg a Surface Phone, Snapdragon 830-as csúcsprocesszorral. 

Arról is hallottunk már, hogy három külön verziója lesz a készüléknek. A mostani pletykák alapján az első 3 GB RAM-ot és 32 GB tárhelyet kap, míg a másodikba 6 GB RAM és 128 GB tárhely kerül. A harmadik változat már 8 GB RAM-mal és 500 GB tárhellyel érkezhet - bár ez utóbbi erős túlzásnak tűnik. 

A Weibo-pletykák kitérek arra is, hogy a Surface Phone vételára 900 dollár fölött lesz. 

Sokan amiatt aggódnak, hogy hiába lesz a Surface Phone egyedülállóan erős hardverekkel felszerelve - ha az app-kínálat problémáját nem sikerül megoldani, akkor rövid idő alatt nehéz helyzetbe kerülhet az újdonság. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.