Hirdetés

A GameStar, a Pecsa és a Nagy Csobbanás



|

Nem kaptál meg mindent karácsonyra? Gyere és vedd meg féláron a Petőfi Csarnokban január 23-án! Ha végeztél bulizz a Gamestarral az AquaWorldben késő estig.

Hirdetés

2010. január 23-a óriási bulit rendez testvérlapunk a Gamestar. A csak erre az alkalomra kibérelt Petőfi Csarnokban (1146 Budapest, XIV. kerület, Zichy Mihály út 14) az évtized első GameStar Nyílt Napjával egybekötött informatikai-számítástechnikai vásárát rendezik meg, amelyre nem csak hű olvasóikat várják, hanem mindenkit, aki szeretne hasznot húzni a karácsony utáni leértékelésekből, és okosan szeretné elkölteni az ünnepekről megmarad pénzét.

Január 23-án 10:00 és 16:00 között a vásárral egyidejűleg kerül megrendezésre a 2010-es GameStar Nyílt Nap, ahol a lap teljes szerkesztői gárdája ott lesz. Ha tehát nincs ötleted, hogy mit kezdj magaddal aznap, ha szeretnél egy tartalmas szombati programot, ha szeretnél személyesen is találkozni velünk és a többi GSO-s arccal, akkor a GameStar Nyílt Napon a helyed!

A vásáron az ország legjelentősebb hardver- és szoftverforgalmazói kínálják majd a karácsonyi főszezon után nyakukon maradt portékáikat, potom összegekért, de részt vehetsz óriási helyszíni nyereményjátékon is, és ha szerencséd van, akkor talán a pénzedet sem kell elköltened!

A forgatag után pedig, ha regisztrálsz részese lehetsz a korábban már meghirdetett Nagy GameStar Csobbanásnak is az Aquaworldben. Az év első ingyenes informatikai vására kiegészítve az estig tartó strandolással egy igazi jó bulinak ígérkezik. Találkozzunk ott!

aquaworld.jpg

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.