Hirdetés

Acer A1: gyors és androidos



|

A múltkoriban beharangozott Acer F1 után úgy tűnik, a cég nem lazít: információk érkeztek az első Google Android rendszerrel szerelt mobiljukról.

Hirdetés

Még múlt hónap közepén adtunk hírt az Acer F1-ről, amely a napjaink már elérhető csúcsát képező, 1 gigahertzes Snapdragon-architektúrára épül - Windows Mobile 6.5-tel fűszerezve. A mobil elméletileg október 6-tól kezdve lesz kapható Angliában, de nem F1, hanem neoTouch néven.

 

acer-a1.jpg
 

 


Nemrégiben információk érkeztek a cég első androidos mobiljáról is, amely az A1 nevet kapta, viszont még nem tudni, hogy mikortól kezdve lesz kapható, de az angol eXpansys biztosan árulni fogja - az előzetes információk szerint 390 font (kb. 114 ezer forint) körüli áron. A specifikációk alapján nem tűnik rossznak: 768 megahertzes Qualcomm processzort kapott, 256 megabájt RAM-mal kiegészítve.


Az érintőkijelző 3,3 colos, 800 × 480 pixel felbontású - ez alapján nyilvánvaló, hogy az 1.6-os verziójú Androidot fogja futtatni, hiszen a jelenlegi 1.5 még nem támogatja ezt a felbontást. A kamera 5 megapixeles, autofókuszos.


Az A1 négysávos GSM és háromsávos 3G/HSDPA-hálózatokon működik. A hagyományos Bluetooth 2.0 mellett képes Wi-Fi 802.11b/g hálózatokra is kapcsolódni, továbbá felszerelték GPS-szel is.


A méretei: 115 x 62.5 x 12.5 mm, tömege az 1350 milliamperes akkuval együtt 135 gramm.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.