Hirdetés

Acer F1: bukás 1 GHz-es sebességgel



|

Egyelőre komoly szoftveres problémákkal küzd a készülék, a megvásárlása sem ajánlott.

Hirdetés

Még szeptember közepén adtunk hírt az Acer 1 gigahertzes processzorral szerelt gépéről, amely közben neoTouch S200-ra keresztelődött. Olvasóinknak is tetszett a készülék, hiszen az Egyesült Királyságban csupán 100 ezer forint környékén kapható, ráadásul Windows Mobile 6.5 operációs rendszerrel.

 

acer-neotouch-s200.jpg
 

 


Azonban a puding próbája csak most érkezett el, és mondjuk úgy, hogy nem aratott teljes sikert a mobil. Ez a szoftver optimalizálatlanságából adódik: az alapvetően villámgyorsan üzemelő eszköz sokszor meglehetősen belassul, ráadásul néha le is fagy. Komoly probléma még a hívás közbeni hangminőség: egyszerűen vacak, bár ebből a vonal másik végén nem lehet hallani semmit - a mikrofon jó.


Szintén nagy baj, hogy az 1000 milliamperes akku egyszerűen egy egész munkanapot sem bír ki - a beszélgetési idő 5 óra, de alaphelyzetben sem megy el 24 órát. Persze egy ilyen erőteljes CPU-val szerelt eszköztől nem is lehet elvárni a 3-4 napot, de kellemetlen. Ezeken felül csak apróbb problémák vannak, összességében remek mobil lenne: remélhetőleg az Acer gyorsan kijavítja a problémákat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.