USB-C-s monitora is van már az Acernek



|

Modern széria lett az Acer H7-es sorozata, USB-C porttal kiegészítve.

Egy ideje már probléma, hogy a monitorok gyártói nem tartják a lépést a fejlődéssel, de idén ennek talán vége szakad. Az Acer például egy nagyon modern szériával állt elő: a H7-es sorozat még USB-C portot is tartogat. 

A családban 25 és 27 hüvelykes IPS kijelzős modellek vannak, 2560 x 1440-es felbontással, 178 fokos betekintési szögekkel. A trendi külsőt a ZeroFrame dizájn garantálja, a jó hangokat pedig a DTS Sound. 

A megszokott csatlakozók mellett a nagy újdonságot az USB-C port jelenti, amely a töltést is támogatja jelen esetben.

Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy egy csatlakoztatott monitor nem csak a videó jelét tudja átküldeni a kábelen, de tölteni is tud a monitorról. 

Természetesen a kijelző a töltési lehetőség miatt az újabb okostelefonokhoz is remek választás lesz. A H7-es sorozat 499 dolláros vételártól indul. 

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.