Alcatel Pop Up - középkategóriás, jó árral



|

Jól használható megoldást jelent a mindennapok során az Alcatel Pop Up okostelefonja, amelynek a vételára egész baráti.

A kedvező árú okostelefonok mezőnyében bizony nem könnyű rábukkanni azokra a modellekre, amelyek valóban jó ár-érték arányt kínálnak a tetszetős árcédula mögött. 

Az Alcatel azonban épp egy ilyen jó választást kínál a Pop Up készülékével, amely az átlagosan 47 000 forintos vételárával még nem túl drága, ugyanakkor a mindennapok során már jól használható megoldás. 

A 143 x 71,9 x 8,2 milliméteres készüléken rögtön feltűnik a kijelző alatti gomb, ami kissé szokatlan az androidos eszközök többségénél. Valójában azonban nagyon praktikus extráról van szó, ugyanis beállítható, hogy a kezelőgombok ne a kijelzőről vegyék el az értékes helyet, hanem ez helyettesítse mindhármat. Ilyenkor egyszeri nyomásra a vissza gombot váltja ki, hosszú nyomásra a home gombot helyettesíti, dupla lenyomásra pedig a multitasking nézet jelenik meg. 

A fémhatású kerettel rendelkező készülék masszív házat kapott, amibe ráadásul egy micro- és egy nano-SIM is elfér. Az előbbi LTE-képes foglalat, vagyis a böngészés sebességével sem lesz gond, még mobilinternetről sem. 

Az 5 hüvelykes kijelző egyébként 720 x 1280-as felbontású, alatta a Qualcomm Snapdragon 610-es processzora található. A nyolcmagos, 1,4 GHz-es lapkakészletet egy Adreno 405-ös GPU segíti. 

A 2 GB RAM-mal és 16 GB tárhellyel szerelt eszköz microSD-foglalatot is kapott, ez 32 GB-os kártyával bővíthető. 

A hátlapi kamera 13 megapixeles, autofókuszos, LED-es villanóval dolgozik, és még full HD-s videót is rögzít. Az előlapra egy 5 megapixeles szenzor került a szebb szelfikért. 

A microUSB csatlakozóval és jackaljzattal rendelkező Pop Up egy 2000 mAh-s akkumulátort kapott. Ez elsőre nem hangzik nagynak, azonban a készüléket ügyesen tudja kiszolgálni, ráadásul cserélhető is. 

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.