Alcatel Xess - gigantikus tablet a konyhában



|

Hatalmas, 17,3 hüvelykes kijelzővel rendelkezik a családi táblagép.

Vannak olyan elektronikai eszközök a háztartásban, amelyeket a család több tagja is szeret használni. Míg az okostelefonját senki nem adja oda szívesen hosszabb időre másoknak, addig egy táblagép már jóval családibb eszköz lehet. 

Az Alcatel Xess pedig mondhatni egy kifejezetten családi táblagép, ugyanis hatalmas, és a konyha központi elemének is beillik. 

A gigantikus, 17,3 hüvelykes kijelzővel ellátott készülék filmek megtekintése mellett játékokhoz és receptek böngészéséhez is tökéletes választás. A kijelző 1920 x 1080-as felbontású, IPS LCD panelt rejt a ház. Mivel nem QHD-s vagy 4K-s a megjelenítő, ezért az üzemidőn sokat tud nyújtani. Persze az üzemidő már önmagában is példás, erről ugyanis egy szokatlanul nagy, 10 000 mAh-s akkumulátor gondoskodik. 

A motorháztető alatt egy 64 bites, nyolcmagos MediaTek MT8783T processzor rejtőzik, amely 1,5 GHz-es órajellel és 3 GB RAM-mal dolgozik. A beépített tárhely 32 GB-os, és microSD-vel további 64 GB-tal bővíthető - vagyis a képek, videók és játékok elférnek majd rajta. 

Természetesen a hatalmas tábla videohívásokhoz is alkalmas. Az 5 megapixeles előlapi kamerát egy pár erős, 3 wattos JBL hangszórópár egészíti ki a kiváló hangzás érdekében. 

A tablet további erőssége a beépített támasz, amelynek segítségével 30, 50 és 75 fokos szögekben is ki tudjuk támasztani azt. Ezek rajzoláshoz, receptböngészéshez és videózáshoz ideálisak. Egy kicsúsztatható hordozófül is van rajta, illetve egy stylus. 

Az androidos Xess két kezelőfelülettel rendelkezik: a gyárihoz hasonló UI mellett egy másodlagos launcher is van azok számára, akik kevésbé boldogulnak a robotos rendszerrel. Ideális családi táblagép, rengeteg hasznos extrával. 

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.