Kedvező árú és praktikus okostelefon az Alcatel Pop 4+



|

Telitalálat lehet a Pop 4+, amennyiben olcsóbb, de nagy kijelzős okostelefonra van szükség.

A technológia fejlődésével és az idő múlásával tanúi lettünk annak, hogy ma már egy olcsóbb készülék is lehet jó, és nem kell a legdrágább okostelefont megvennünk ahhoz, hogy egy, a mindennapokban jól használható digitális mindenesünk legyen. 

A mai kedvező árú okostelefonokba egyre szebb és nagyobb kijelző, egyre jobb kamera kerül, az új hardverek pedig egyre erősebbek. Éppen ezért annak, aki nem vágyik a létező legerősebb processzorra és legújabb fejlesztésű kamerára, egy visszafogottabb tudású készülék is elegendő lehet. 

Legyen jó ár-érték arányú, kedvező vételárú, de legyen nagy a kijelzője is? Ilyen feltételek mellett remek választásnak bizonyulhat az Alcatel Pop 4+. 

Az Alcatel Pop 4+ gyakorlatilag egy Pop 4-gyel egyenlő, azonban nagyobb panelt, több memóriát és több tárhelyet kapott. 

A 151 x 77 x 8 milliméteres készülék egy- és dual-SIM-es kiadásban is létezik, természetesen az utóbbi, dual stand-by jellegű kivitel jóval praktikusabb. Az Android 6.0 Marshmallow verzióját futtató eszköz egy 5,5 hüvelykes, 720 x 1280-as felbontású IPS LCD kijelzővel rendelkezik. 

Ez alatt a Qualcomm MSM8909-es, Snapdragon 210-es processzora található, ami négy darab 1,1 GHz-es Cortex-A7 maggal operál. Ezt egy Adreno 304-es GPU egészíti ki, továbbá 1,5 GB RAM. A tárhely mérete 16 GB, de ez egy microSD-foglalatnak hála akár 32 GB-os memóriakártyával is bővíthető. 

A 8 megapixeles hátlapi kamera f/2.0 rekeszértékkel dolgozik, autofókuszos, és LED-es villanója is van. Rendelkezik HDR és panoráma móddal, arcfelismerésre is képes. Videóból 720p-s felbontásút rögzíthetünk, a szelfikhez pedig egy 5 megapixeles kamera került az előlapra, LED-es villanóval kiegészítve.

Természetesen nem hiányzik a jackcsatlakozó sem az okostelefonról, amely egy 2500 mAh-s akkumulátort kapott. Jó hír, hogy ez szükség esetén cserélhető is. A dual-SIM-es Pop 4+ vételára 45 000 forint. 

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.