Hirdetés

Már vezeték nélkül is tölt a Tesla Model S



|

A Plugless töltője nem olcsó, de cserébe vezeték nélkül tudja tölteni az elektromos autót.

Hirdetés

A Plugless vezeték nélküli töltéssel foglalkozik, és a héten megmutatta, hogy milyen egyszerű egy Teslát feltölteni kábelek nélkül is. 

Hirdetés

A gyártó elkészült a vezeték nélküli töltőjével, amely a 2440 dolláros ára mellett nem olcsó. Akik előrendelték, heteken belül megkapják, a gyártást ősszel fokozzák. 

A töltő -18 és +50 Celsius-fok közötti hőmérsékletek között üzemel, vagyis azoknak is ideális, akik szélsőséges éghajlati övben élnek. 

A töltéshez csak a töltő fölé kell parkolni, a 7,2 kilowatt teljesítményű eszköz azután megkezdi a munkát. Egy órányi töltés 32 kilométer megtételét teszi lehetővé. Természetesen a kábelen keresztüli töltés is megoldható marad. 

Az eszköz egyelőre kizárólag a Model S-sel kompatibilis, de a jövőben a további modellek is támogatottak lehetnek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.