Hirdetés

Megosztják a közlekedési adatokat a német autók



|

A Here szolgáltatása küldi és fogadja az adatokat a parkolóhelyekről, a közlekedési-, valamint az útviszonyokról.

Hirdetés

A térképekkel foglalkozó Here jóvoltából a beépített szenzorokkal rendelkező Audi, BMW és Mercedes gépjárművek a jövőben megosztják majd egymással a valós idejű közlekedési adatokat. 

Hirdetés

Az autók szabadon küldik és fogadják majd az ingyenes és üres parkolóhelyekre, az útépítésekre, útviszonyokra és közlekedési helyzetre vonatkozó információkat és adatokat. 

A platform rögzíti majd az autók sebességét, helyzetét és irányát, valamint a nagyobb fékezéseket és a ködlámpa bekapcsolását is. A veszélyes közúti helyzeteket az autók elülső kamerája videóra is veszi. 

A Here Open Location Platformját használó autók tulajdonosainak nem lesz majd tennivalója annak érdekében, hogy a jármű küldje és fogadja az adatokat. A szolgáltatáshoz a jövőben más márkák is csatlakoznak. 

A Nokia tavaly 2,8 milliárd euróért adta el a Herét. A Here új szolgáltatása 2017 első felében érkezik, és nem csak a német autógyártók használhatják majd. Az adatvédelem érdekében az adatokat anonim módon kezelik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.