Hirdetés

Az APC frissítést javasol



|

A PowerChute Business Edition szoftvereket frissíteni kell.

Hirdetés

Az American Power Conversion (APC), az infrastruktúra rendelkezésre állását biztosító teljes körű megoldások piacvezető szállítója, bejelentette, hogy a PowerChute® Business Edition szoftverek régebbi, eddig még nem frissített verzióit a felhasználóknak azonnal frissíteniük kell, különben nem biztosított a szoftvert használó szerverek rendelkezésére állása. A frissítést az APC weblapján és e-mail üzeneteiben már korábban ajánlotta, de a vállalat fontosnak tartja, hogy újra felhívja rá a figyelmet.


"Megkérjük azokat a vezetőket, akik ezt az üzenetet olvassák, hogy juttassák el az információt az IT szervezetükhöz. Az APC szilárdan hisz abban, hogy a szoftverfrissítéseknek - az iparági gyakorlatban már bevált - azonnali webes elérhetővé tétele a legjobb mód arra, hogy a legfrissebb szoftververziók eljussanak az ügyfelekhez. Ennek megfelelően a frissítést ingyenesen elérhetővé tettük weblapunkon" - nyilatkozta Rob Johnson, az APC rendelkezésre állás fejlesztési csoportjának alelnöke és ügyvezetője. "Az APC mindazonáltal fontosnak tartja, hogy ügyfeleivel kommunikáljon, különösen akkor, ha problémák válnak ismertté. Mi mindent megtettünk azért, hogy ügyfeleink e-mail üzenetben és a www.apc.com címen elérhető weblapunkról értesüljenek e problémáról, és ami még fontosabb: a megoldási módról. Számos ügyfelünket közvetlenül is informáltuk a problémáról. Úgy érezzük, hogy felhasználóink nagy részét elértük, azonban nemrégiben értesültünk arról, hogy néhány ügyfelünk még mindig nem tud a problémáról. Az APC azért adja ki ezt a sajtóközleményt, hogy még több ügyfelét elérje ez az információ" - tette hozzá Rob Johnson.

2005. július 27-én a PowerChute Business Edition 6.0.0-6.2.2 verziók egyik beépített komponense lejárt, így a szoftver a következő betöltéskor nem lesz működőképes.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.