Hirdetés

Biztonsági tippek vírusirtó mellé 14: Melyik antivírus tesztek a leghitelesebbek?



|

Hirdetés

A kitüntető Virus Bulletin 100% díjat az a termék kaphatja meg, amely az alapos tesztek során minden vadon élő – azaz jelenleg is aktívan terjedő – vírust megtalál, és a teszteken nem produkál téves riasztást. Emellett az osztrák AV-Comparatives évente négy alkalommal hasonlítja össze az antivírus rendszerek teljesítményét különböző szempontok – például a vírusirtók proaktív vírusfelismerési képessége – alapján, ez szintén a széles körben elfogadott és objektív mércének számít.

 

Hazánkban is működik már tesztlabor, a magyar CheckVir projekt alapvető célja, hogy az antivírus programok fejlesztőitől függetlenül teszteljen antivírus szoftvereket. A hiteles és ellenőrzött körülmények között végzett rendszeres és magas színvonalú alapos vizsgálatok, valamint a könnyen hozzáférhető részletes értékelés egyaránt segítheti a felhasználókat és az antivírus-fejlesztő cégeket.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.