Hirdetés

LED-es nyomtatókkal jelentkezik a Brother



|

HL-3040CN és a HL-3070CW a Brother első LED technológiájú nyomtatói

Hirdetés

A Brother, a nyomtatók és kommunikációs eszközök területén piacvezető gyártó az eddigi lézer, tintasugaras és hőtranszferes technológiák után kifejlesztette és bemutatja a legújabb, LED technológia elvén alapuló HL-3040CN és HL-3070CW típusú színes nyomtatóit, melyeket először a 2009-es IFA alkalmával tekinthetett meg a közönség.

 

A HL-3040CN színes nyomtató egymenetes (inline vagy tandem) nyomtatási technológiával, 16 lap/perc nyomtatási sebességgel büszkélkedhet, használata vezetékes hálózatra kötve megosztható. A nyomtatómű felbontása 600×2400 dpi, a 32 MB-os memória opcionálisan 512-MB-ra bővíthető. Különálló toner és dobegység hivatott csökkenteni az üzemeltetési költségeket. Figyelemre méltó apróság a Secure Print gomb, amelynek használatával jelszóval védve, biztonságosan lehet kinyomtatni bizalmas adatokat tartalmazó dokumentumokat.

 

brother hl-3040cn


A HL-3070CW színes nyomtató az előző modell képességein túl 64 MB memóriával, Wi-Fi csatolóval és USB direkt print lehetőséggel rendelkezik (PDF és JPEG formátumokból képes nyomtatni). Mindkét új készülék szöveges LCD kijelzővel rendelkezik

 

 

brother hl-3070cw

 

 

A lézer technológia és az új LED technológia között az alapvető különbség, hogy a LED-es készülékek esetében egy LED-sor világítja rá a nyomtatandó képet a fényérzékeny hengerre, míg a lézeres rendszerű készülék esetében egy rendkívül gyorsan forgó tükörre világító lézer dióda végzi el ugyanezt. A LED technológiával működő készülékek olcsóbbak, kisebb méretűek, kevesebb mozgó alkatrészt tartalmaznak, így élettartamuk is hosszabb.

 

A Brother első, LED technológiájú nyomtatói, a HL-3040CN és a HL-3070CW 2009. év végétől lesznek elérhetőek Magyarországon is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.