Hirdetés

Canon szkenner névkártya adagolóval



|

A névkártyákat címadatbázisba illeszti a Canon imageFORMULA DR-2020U

Hirdetés

Bemutatta a Canon kisméretű Canon imageFORMULA DR-2020U univerzális személyi lapolvasóját. A Canon imageFORMULA DR-2020U terjedelmes nagyméretű dokumentumok, könyvek, kényes iratok és névjegykártyák szkenneléséhez is alkalmas eszköz, melyet irodákba, recepciókra ajánl a gyártó. A DR-2020U segítséget nyújt a változatos lapolvasási szükségletekkel rendelkező felhasználóknak, például a recepciósoknak és személyi titkároknak.

 

 

canon imageformula dr2020u
 

 

 

A Canon imageFORMULA DR-2020U három forrásból képes beolvasni. 50 lapos automata dokumentum adagolója a sokoldalas dokumentumok feldolgozásában segít, az üveglapra helyezve pedig könyveket és kényesebb anyagokat olvashatunk be egyesével. 15 névjegykártya helyezhető el a külön erre a célra kialakított névjegykártya-adagolóban. A készülék mellé csomagolt BizCard szoftver képes az adatokat egy egyszerűen kezelhető, kereshető digitális adatbázisba – például egy e-mail kapcsolatokat tartalmazó mappába – konvertálni a gyors visszakereshetőség és a könnyebb adatkezelés érdekében.

 

 

Pataki Tamás, a Canon Hungária Kft. dokumentumbeolvasó megoldásokért felelős üzletágvezetője szerint a nagysebességű dokumentumolvasók európai piacán a következő néhány évben kétszámjegyű növekedés várható, amint a vállalatok felismerik a hatékony dokumentumkezelés gazdasági előnyeit. A Canon a DR-2020U készüléket kifejezetten otthoni és kisméretű irodai közönségek számára tervezte, akiknek olyan könnyen kezelhető lapolvasóra van szükségük, amely sokoldalú beolvasási képességei lehetővé teszik különböző dokumentumok kezelését nap mint nap.

 

 

canon imageformula dr2020u
 

 

 

A DR-2020U igen gyors, 20 lap/perc – kétoldalas módban 40 kép/perc (nem lap/perc!) – sebességű, színes lapolvasásra képes. Illusztrált gombokat tartalmaz olyan funkciók számára, mint a közvetlen beolvasás e-mailbe, beolvasás mappába és beolvasás nyomtatóra, a CaptureOnTouch szoftver segítségével a korábbi bonyolult lapolvasási feladatok egyetlen gombnyomással elvégezhetők. A PaperPort szoftver legújabb verziójával a Canon lapolvasóról közvetlenül a SharePoint szoftverbe vagy más alkalmazásba küldhetők képfájlok. A DR-2020U készülékhez biztosított egyéb programok közé tartozik továbbá a Canon CapturePerfect 3.0, a Presto!, a BizCard, a Nuance OmniPage, és az Adobe Acrobat Standard kiadása.

 

 

Az igényes, a Canon PIXMA nyomtató sorozatra emlékeztető megjelenésű DR-2020U várhatóan 2009 október folyamán lesz elérhető Európa-szerte.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.