Hirdetés

Fotó védőréteggel 47 másodperc alatt a Canon Selphy-vel



|

100 év várható élettartamú panorámakép is készíthető a kompakt fotónyomtatóval

Hirdetés

 

Mint minden hőszublimációs fotónyomtató, a SELPHY CP780 is komplett kellékanyag csomagokkal tölthető fel, melyek tartalmazzák a speciális papírt és a festékanyagokat hordozó fóliatekercset. A három alapszín mellett utoljára egy átlátszó védőréteg is felvitelre kerül, mely nedvességtől és fénytől védi a képet. A szabvány fotóméret mellet több más kellékanyag is kapható hozzá, nyomtathatunk hitelkártya méretben, mini címkéket és 100×200 milliméteres panoráma képeket is, a sorból csak az igazolványképet hiányolhatjuk.

 

300×300 dpi felbontással, de ezen belül pixelmentes árnyalatképzéssel dolgoztak az eddigi SELPHY modellek is, így az új CP780 képminősége az elődmodellekhez hasonlóan a fotóelőhívó laborokéhoz áll majd közel. A gyártó 100 éves tartósságot ígér gyorsított vizsgálatok eredményei alapján.

 

canoncp780thermofotonyomtatoszublimacios_.jpg

A személyi, családi használatra tervezett, könnyed kialakítású készülék rózsaszín, kék, ezüst és fehér színekben kapható, és az opcionális akkumulátorral útközben is használható. A SELPHY CP780 tervezésekor hangsúlyt fektettek a felhasználóbarát kezelőfelületre, az egyértelmű elrendezésű gomboknak köszönhetően valószínűleg bárki rövid idő alatt elkészítheti a kívánt fotónyomatot. A nagy, 2,5 hüvelykes TFT színes LCD kijelzőn a képek előzetesen megjeleníthetők memóriakártyáról történő nyomtatáskor, és itt jelenik meg a menürendszer is a választható 7 nyelv egyikén.

 

A SELPHY CP780 három memóriakártya-foglalattal rendelkezik. Ezek adapter nélkül lehetővé teszik a számítógép nélküli nyomtatást a CompactFlash, Microdrive, SD, miniSD, SDHC, miniSDHC, MMC, MMCplus,HD MMCplus, MMCmobile, RS-MMC, Memory Stick, Memory Stick PRO, Memory Stick Duo, Memory Stick PRO Duo kártyákról. A PictBridge-kompatibilitásnak köszönhetően a legtöbb digitális fényképezőgépről is lehetséges a közvetlen nyomtatás. Az opcionális Bluetooth-adapterrel a nyomatok mobiltelefonról és egyéb vezeték nélküli eszközökről is elkészíthetők.

 

A SELPHY CP780 nyomtatóhoz jár a SELPHY Photo Print szoftver is, amely most hangos útmutatót is tartalmaz, így a számítógépről történő nyomtatást hangos utasítások segítik. Ez különösen jól használható gyerekek esetén, akik most tanulják a nyomtatást.

 

 

Szeretne még több nyomtató tesztet, tippet, trükköt és hasznos ötletet olvasni?
Irány a PC World Nyomtatóbázis!

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.