Hirdetés

4K-ban is 144 hertzen frissít az Asus monitora



|

Kvantumpontos és HDR-es kijelző került a 27 hüvelykes modellbe.

Hirdetés

Bemutatkozott a felettébb tehetős gamerek új kedvenc monitora. Az Asus ROG Swift PG27UQ a világ első olyan gamer kijelzője, amely 4K / Ultra HD (3840×2160 pixel) felbontás mellett képes 144 hertzen frissíteni a képet, a beépített NVIDIA G-Sync HDR vezérlőegységnek köszönhetően pedig a képkockasebesség erős ingadozása esetén is konzisztens maradhat a játékok megjelenítése.


Hirdetés


A HDR technológiát támogató termékbe 27 hüvelykes, kvantumpontos IPS kijelző került, a szokásos sRGB-nél olyan 25 százalékkal tágabb DCI-P3 színtérrel rendelkezik. A panel LED-es háttérvilágítása 384 zónában szabályozható, a kijelző teljes maximum fényereje 1000 cd/m². A jelforrások bekötésére két DisplayPort 1.4 és egy HDMI 2.0 port áll rendelkezésre



Egyelőre nem világos, hogy mikor és mennyiért fog piacra kerülni az Asus ROG Swift PG27UQ, bár a gamerek oroszlánrésze számára sajnos nem is fontosak ezek a részletek, garantáltan egy vagyonba kerül majd a monitor.


(Forrás: KitGuru)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.