Hirdetés

A héten bemutatkozik az AMD Vega architektúra



|

Nem biztos, hogy rögtön videokártyákat is mutogat majd a vállalat.

Hirdetés

Egyre érdekesebbnek ígérkezik az AMD Consumer Electronics Show-ra tervezett prezentációja, ugyanis az első végleges Zen processzorok mellett most már biztos, hogy a Polaris grafikus architektúra utódjáról is kapunk majd érdemi információkat. A vállalat elindította a ve.ga webcímen elérhető teaser oldalt, amelyen egy kedvcsináló videó mellett egyelőre csak egy visszaszámláló látható, plusz a forráskódjában matatva sikerült a fentebb látható képet előhalászni.


Hirdetés


A címkefelhőre emlékeztető illusztráción látszólag a Vega nagy újításai olvashatóak, ám kontextus nélkül a címszavak többsége esetében csak találgatni lehet, hogy mit is jelentenek. Egyelőre nem világos, hogy vajon kíván-e a héten Vega grafikus processzorral szerelt konkrét videokártyát mutogatni a vállalat, ám erre nem vennénk mérget, a visszaszámláló feletti felirat szerint csak egy előzetes ízelítőt kapunk az architektúrából. Viszont erős a gyanú, hogy az első Vega GPU-s kártyák HBM2 memóriásak lesznek, és a jelenlegi Radeon Fury termékvonalat váltják majd.


(Forrás: 3DCenter, TechPowerUp)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.