Hirdetés

Bivalyerős laptopokkal frissít az Acer



|

Az Aspire VX 15 mellett itt az Aspire V 17 Nitro Black Edition és a GX sorozat is.

Hirdetés

A Kaby Lake processzorok érkezésével rengeteg notebook is feltűnt a CES-en, az Acer pedig számos nagyon erős modellt mutatott be. Az egyik az Aspire V 17 Nitro Black Edition, Core i7-7700HQ CPU-val. 

Hirdetés

Az opcionálisan Tobii szemkövető technológiával kérhető laptop alumínium házat kapott, amiben 6 GB memóriával szerelt GeForce GTX 1060-as grafikus vezérlő, és maximum 16 GB DDR4-es RAM található. NVMe vagy SATA SSD mellett akár 2 TB-os HDD is kérhető. A kijelző 4K-s felbontást kapott. 

A hűtést a fém AeroBlade ventilátorok, a manuális szabályzást segítő CoolBoost, továbbá a porvédelmet garantáló DustDefender technológia segítik. A Thunderbolt 3 portok mellett akad gigabites Ethernet és 2x2 802.11ac-s MU-MIMO technológia is. A hangzásért négy hangszóró felel, Dolby Audio Premium és Acer TrueHarmony Plus megoldásokkal. 

Az Aspire VX 15 külsőben is a gamerekre koncentrál, fém billentyűzettel, belül szintén Core i7-7700HQ CPU-val. Ezt itt egy GeForce GTX 1050i GPU kíséri, 16 GB DDR4-es memóriával, ami 32-ig bővíthető. Az 512 GB-os SSD-t egy 1 TB-os HDD egészíti ki. 

Aki ennyivel nem éri be, annak az Acer a GX szériát kínálja: ez egy asztali sorozat. A PC-k készen állnak a virtuális valóságra, hetedik-generációs Intel processzorokkal, akár 64 GB RAM-mal és GeForce GTX 1070-nel. A merevlemezek 3 TB kapacitást adnak, a sebességet egy 256 GB-os SSD gyorsítja. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.