Hirdetés

Ellopták a Razer prototípusait a CES-ről



|

Valaki az utolsó napon emelte el a Razer két prototípusát a Razer standjáról.

Hirdetés

A Razer általában nagy meglepetéseket okoz a CES-en: 2013-ban egy csúcskategóriás, windowsos gamertabletet mutatott, 2014-ben egy folyadékhűtéses, moduláris PC-t, tavaly pedig egy gamerlaptopot külső videokártyával. 

Hirdetés

Idén sem szakadt meg a sorozat, ezúttal a világ első olyan gamerlaptopját (Project Valerie) mutatta meg a gyártó, amelynek három kijelzője van. Ezt a Project Ariana kísérte, egy projektor, amivel a játék több lehet, mint egy monitoron megjelenő élmény. 

Természetesen ezek nem mindegyikéből lesz tényleges termék, amit meg is lehet vásárolni - azonban mindegyiket nagy figyelem övezi. 

Mindezek miatt talán nem is annyira meglepő, ami az idei CES-en történt. Valaki az utolsó napon ugyanis ellopott két prototípust a Razer standjáról. 

Eleinte nem lehetett tudni, hogy miket tulajdonítottak el, azonban a Razer egy későbbi közleményében elárulta, hogy két Project Valerie laptopot loptak el. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.