Hirdetés

Európába jön a Huawei Honor 6X



|

A készülék a második negyedévben ráadásul Android 7.0-ra frissül.

Hirdetés

Kínában októberben startolt el a Honor 6X okostelefon, amelyet most többek között Európába is elhoz a Huawei. 

Hirdetés

A költséghatékony Honor széria legújabb tagja 5,5 hüvelykes, 1920 x 1080-as kijelzőt kapott, ami alatt Kirin 655-ös processzor lapul. Az akku 3340 mAh-s, a hátlapra dupla kamera jutott, amely a képek mélységével is tud játszani. Mindössze 250 dollárnak megfelelő összegért 3 GB RAM és 32 GB tárhely jár, 300 dollárért már 4 GB RAM és 64 GB tárhely. 

Mindegyik verzió dual-SIM-képes, a második kártya helyére microSD is beilleszthető.

A 12 megapixeles szenzort egy 2 megapixeles monokróm egészíti ki, amely segítségével mélységet adhatunk a képeinknek - az előtér fókuszban marad, a háttér el lesz mosva. Vagyis a mutatványhoz nem szükséges DSLR fényképező. 

Sajnos a Samsung Galaxy A (2017) és az LG új K szériái után a Honor 6X is Marshmallow rendszerrel jelenik meg a piacon. A Huawei azonban már a második negyedévben kiadja az Android 7.0 Nougat frissítést a Honor 6X-re, amely így az EMUI 5.0 kezelőfelületet is megkapja. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.