Hirdetés

Fekve is használható az Altwork munkaállomása



|

Egy gombnyomással lehet váltogatni az ülő és fekvő helyzetek közt.

Hirdetés

A The Verge egyik munkatárásnak lehetősége nyílt kipróbálni a CES-en az Altwork nevű vállalat egyszerűen csak Station névre keresztelt munkaállomását. A számítógépasztal 5900 dollárba (olyan 1,72 millió forintba) kerül, és egyelőre csak San Francisco egy földrajzilag megfelelő részén élők vásárolhatják meg, de idővel persze szélesebb körben is elérhetővé válik.


Hirdetés


Az Altwork Station nagy érdekessége, hogy ülő és fekvő helyzetben is használható, egy gombnyomással lehet váltani a kettő pozitúra között. Fekvő helyzetben a foteles része körülbelül vízszintes pozíciót vesz fel, a VESA pontokkal rögzített monitor és az asztallap pedig bedőlnek a felhasználó felé. Az asztallap fémből készült, az egér és a billentyűzet leesése mágnesekkel akadályozható meg.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.