Hirdetés

Itt a világ első A1-minősítésű microSD kártyája



|

Alkalmazások is nyugodtan áthelyezhetőek a 256 GB-os termékre.

Hirdetés

November végén az SD Association bejelentette, hogy ünnepélyesen bevezeti az "A1" (Application Performance Class 1) címkét a microSD memóriakártyáknál. Az új jelölést látva a vásárlók biztosra vehetik, hogy a kinézett memóriakártya nem csak a szekvenciális írási és olvasási műveletek esetében nyújt megfelelő teljesítményt, de a véletlenszerű írási-olvasási teljesítménye is elég magas az okostelefonjuk beépített háttértáráról áthelyezett alkalmazások korrekt sebességű futtatásához.


Hirdetés


A CES-en most bemutatkozott a világ első A1-minősítésű microSDXC kártyája, méghozzá a Sandisk jóvoltából. A Western Digital leánycégének vadiúj terméke 256 GB kapacitást kínál, a szekvenciális adatolvasási sebessége maximum 95 MB/s. Sejthetően nem lesz olcsó a még január során elérhetővé váló termék, 200 dollár az egyesült államokbeli ajánlott fogyasztói ára.


(Forrás: Neowin, Sandisk)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.