Hirdetés

Itt vannak az új hőkamerák az androidos mobilokhoz



|

A Flir új hőkameráit USB-C porton keresztül lehet csatlakoztatni az okostelefonokhoz.

Hirdetés

A Flir Systems bemutatta a legújabb kamerás kiegészítőit, amelyek Android operációs rendszert futtató okostelefonokhoz csatlakoztathatóak. 

Hirdetés

A Flir One kamerák USB-C porton keresztül illeszthetőek a készülékekhez, ezután pedig azonnal képesek hőtérképes fotókat és videókat készíteni - de természetesen egy-egy jelenet vagy objektum élő hőtérképes nézetét is meg tudják jeleníteni. 

A harmadik-generációs Flir One új képkezelő processzort kapott, magasabb felbontással dolgozik, az ára pedig 199 dollárra csökkent az előző modellhez képest. A csatlakozó ráadásul állítható, vagyis a tokban lévő okostelefonnal is használható az eszköz. 

A Flir One Pro a strapabíróbb és erősebb hőszenzorral szerelt változat. Ez elsősorban professzionális felhasználókat céloz, specifikusabb funkciókkal. Ennek az ára már 399 dollár. 

Mindkettő az idei és első felében jelenik meg a boltokban. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.