Hirdetés

Kipróbálták a TCL BlackBerryjét



|

Bár a BlackBerry Mercury kódnévre hallgató, billentyűzetes okostelefon még csak prototípus, a CES-en már ki lehetett próbálni.

Hirdetés

Idén több új BlackBerry okostelefonra is számíthatunk, azonban azok tervezéséért, gyártásáért, forgalmazásáért és támogatásáért már a TCL felel. 

Hirdetés

Az idei első BlackBerry az MWC-n mutatkozik be, februárban. Azonban a QWERTY billentyűzetes, Android Nougatot futtató eszközt a TCL már a CES-re is magával vitte, és a jelenlévők kipróbálhatták a prototípust. 

A TCL szerint a készülék a biztonságra, a produktivitásra és a megbízhatóságra koncentrál majd. A hardvert a TCL gyártja, a rendszert a Google adja, a BlackBerry pedig a szoftvereivel dobja fel a készüléket. 

Az egyelőre Mercury kódnéven futó készüléket többen is kipróbálták már, azonban az eszköznek sem végleges neve vagy ára, de még specifikációi sincsenek. 

Az ujjlenyomat-olvasót egyébként a szóközbe rejtették, a gombok felületét pedig érintőpadként is lehet használni a navigáláskor. 

Fotók: Android Central

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.