Hirdetés

Ütésálló a Casio androidos okosórája



|

Kisebb meglepetésre már Android Wear 2.0 rendszert futtat a Casio Pro Trek WSD-F20.

Hirdetés

Egy ideje már csúszik az Android Wear 2.0, azonban a Google már utalt rá, hogy az év első felében több zászlóshajónak tekinthető okosóra is érkezik majd. Azt nem tudjuk, hogy melyik gyártóktól, de elméletileg már az első negyedévben befuthatnak az elsők. 

Hirdetés

A jelek szerint a Casio lehet az egyik partner, ugyanis a CES-en bemutatkozott Pro Trek WSD-F20 okosóra már Android Wear 2.0 rendszert futtat. Megvásárolni viszont csak április 21-től lehet. 

Az óra egyébként ütésálló, és megfelelt a MIL-STD-810G szabványnak is. 

A kijelzője kétrétegű, monokróm és színes módja is van, továbbá alacsony fogyasztású üzemmódja. Van egy kis fogyasztású GPS-szenzor is, továbbá színes térképek, amelyeket le lehet tölteni offline használatra. 

Az okosórára számos Casio appot tettek, amelyek a kültéri tevékenységek és mozgásformák során a segítségünkre lehetnek. A Location Memory app pedig a helyzeteinket jelöli meg jegyzetekkel, hangfelismerés segítségével. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.