Hirdetés

Úton az első ujjlenyomat-olvasós lakat



|

Klasszikus kulcsokkal is nyitható a BenjiLock.

Hirdetés

Az otthonukban, a munkahelyükön, vagy éppen az edzőteremben rendszeresen lakatokkal vesződők talán nagy örömére idén ősszel piacra kerül a világ első ujjlenyomat-olvasós lakatja. A BenjiLockot összesen négy különálló ujjlenyomat felismerésére lehet programozni, továbbá az is beállítható, hogy bizonyos számú sikertelen azonosítási kísérlet után törölje a háttértáráról a titkosítva tárolt ujjlenyomatokat. Ezután csak a mellékelt kulcsokkal nyitható ki.


Hirdetés


A világ első okosfésűjéhez hasonlóan a BenjiLock is innovációs díjban részesült a CES zsűrijétől. A Los Angeles-ben székelő fejlesztőcégének munkatársa sajnos kevés konkrétumot árult el a termékkel kapcsolatban, így momentán például az sem világos, hogy mennyi ideig bírja egy töltéssel a beépített akkuja, továbbá az akku lemerülése esetén elvesznek-e a mentett ujjlenyomatok. Az viszont biztos, hogy 80 dolláros, azaz durván 24 ezer forintos áron kerülhet a boltok polcaira.



(Forrás: ÜberGizmo)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.