Hirdetés

VR-Ready gamer minigép az Asus VivoPC X



|

A legtöbb játék szépen fut majd a helytakarékos terméken.

Hirdetés

Szokásához híven az Asus idén sem ment üres kézzel a CES-re, a hírünk írásáig bejelentett egyik legérdekesebb termékének a VivoPC X bizonyult. A kifejezetten játékosoknak szánt mini számítógépek gyorsan bővülő táborának jeles képviselőjéről van szó, teljesítmény tekintetében a komolyabb megoldások közé tartozik. A jelenlegi generációs konzoloknál alig nagyobb méretű PC várhatóan márciusban kerül majd piacra, méghozzá 799 dolláros (~238 ezer forintos) áron.


Hirdetés


A fenti összegből természetesen jelentősen erősebb klasszikus asztali gépet is lehet építeni, de az egyedileg tervezett, kulcsrakész PC-knek mindig megvan a feláruk. Az Asus termékében egy Kaby Lake családos Intel Core i5 processzor teljesít szolgálatot, 8 GB DDR4 memória és egy 512 GB-os SSD mellett. A videokártya szerepét egy NVIDIA GeForce GTX 1060-ra osztották a mérnökök, ám az nem derült ki, hogy 3 vagy 6 GB dedikált videomemóriával gazdálkodhat-e a GPU.



A fenti hardvereknek köszönhetően az Asus ViviPC X hivatalosan VR-Ready, bár ezen a téren persze nem érdemes csodákat várni a terméktől, főként nem hosszabb távon. A headsetek és perifériák csatlakoztathatósága érdekében a mérnökök kettő USB 2.0 és négy USB 3.1 porttal látták el a számítógépet.


(Forrás: The Verge)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.