Hirdetés

Címkézésre és dekorálásra is jók az új Brother nyomtatók



|

250 féle szalag használható az új Brother P-Touch PT-1090 és PT1290DT modellekhez.

Hirdetés

A japán Brother cég immár több, mint 20 éve forgalmaz címkenyomtató gépeket, legújabb termékcsaládjának új tagjai, a PT-1090, és PT1290DT azonban nem csak külsejükben, de funkcióikban is megújultak elődjeikhez képest.

 

Ma már nem elég csak a rendszerezési, jelölési technikákra koncentrálni a címkézőgépek piacán, a Brother úgy látja, hogy egyre több az igény a dekorációs megoldásokra, a díszítő elemekre. Ezt az igényt elégíti ki most a Brother legújabb szoftveres (firmware-es) fejlesztésével, melyet alkotói DECO MOD-ra kereszteltek. A beépített sablonokkal elszakadhatunk a szokásos megjelenésű feliratoktól. A 8 féle stílust, a többféle méretet, szélességet, betűtípust a beépített 15 féle sablonnal és a több mint 250 féle szalaggal variálva valóban egyedi, kreatív megoldások születhetnek. A Brother által fejlesztett TZ laminált címkéket extrém körülményekre tervezték, ellenállnak víznek, vegyszereknek, UV sugárzásnak, hőnek és mindezek mellett karcállóak is, ezért kíválóan alkalmasak mind kültéri, mind beltéri feliratok készítésére.

 

brotherpt1090_.jpg

 

A PT1090 kézi készülék nagyméretű kijelzővel bír, kompakt és hordozható kialakítása lehetővé teszi az irodán belüli vagy szabad külső használatot, ahogy azt a helyzet megkívánja. Integrált idő és dátum funkció nyújt segítséget.

 

 

brother pt1290dt
 

 

A PT1290DT készülék írógépszerű billentyűzettel rendelkezik, irodai használatra tervezték. Elemekről és hálózati adapterről is működtethető.

 

 

brother label p-touch
 

 

 

Mindkét termék laminált és nem laminált TZ szalagokat használ, 3.5mm – 12mm-es szélességben, számos színvariációban. Az új DECO MOD tartalmaz többféle keretet – levél, szív, csillag stb., többféle stílust – pont-, fordított-, üzleti-formátum stb., és különöző mintákat is. A beépített sablonok könnyedén előhívhatóak a készülék menüjéből. Az új design lehetőségek nem csak esztétikai szempontból fintosak. A 250 féle, változatos anyagminőségű címke között ipari körülmények között használhatók is bőven akadnak, ami lehetőséget ad arra, hogy az eddigieknél egyértelműbb, könnyebben azonosítható jelölésekkel dokumentáljunk nem csak irat archívumokat, de akár kábel vagy vezeték rendszereket is.

 

Január végétől kapható a Brother legújabb címkézőgépe, a PT-1090, és a PT1290DT.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.