Hirdetés

CyberLink PowerDVD 8 Ultra



|

Bár a DVD-lejátszásban nem gyújt sok újat, az új PowerDVD-vel akár újra is vághatjuk filmjeinket.

Hirdetés

Első ránézésre a PowerDVD 8 nem sokat változott sikeres elődjéhez képest. A leginkább csak grafikailag megújult felületen mindössze a hangerő-szabályozón történt funkcionális változtatás, amely most már kényelmesebben, egyetlen kattintással elérhető. Belül, a motorban azért akadnak újdonságok: ilyen például az AVCHD formátum és az interaktív Blu-ray menük támogatása. Alapvető technológiai előrelépésre – legalábbis a PowerDVD 7 Ultra kiadásához képest – már nem került sor, hiszen időközben nem látott napvilágot semmilyen számottevő újítás a filmiparban.

 

powerdvd8_.jpg

Annál több újdonság található a programban kreatív közösségi oldalról. Saját mozifilmgyűjteményt állíthatunk össze; ha az ebbe újonnan felvett film még nem található meg a MoovieLive közösség adatbázisában, akkor felvihetjük magunk, hogy a következő felhasználónak már ne kell kitöltögetnie az adatmezőket. Minősíthetjük, értékelhetjük a filmeket, vagy írhatunk róluk rövid kritikát más MoovieLive-felhasználók okulására. Alkalmazva a gyártó videovágó alkalmazások fejlesztésében szerzett tapasztalatait, az éppen nézett filmet akár remixelhetjük, újravághatjuk mi magunk. Tetszőleges szakaszokat láthatunk el grafikai elemekkel, animációkkal, keretekkel, szövegezéssel, még új hangsávot is készíthetünk igény szerint. Műveleteink egyfajta forgatókönyvként társulnak az eredeti album mellé, feltölthetők a MoovieLive adatbázisába. Lehetünk kreatívan gyerekesek, de értékes megjegyzéseket, információkat is fűzhetünk a filmekhez, gazdagítva a közösséget. Az eredeti album birtokában természetesen mi is letölthetjük és megnézhetjük mások remixeit.

 

Aki szereti a filmeket, valamint az azokat övező világot, annak egy izgalmas új vadászmező a PowerDVD 8, míg másoknak nem sürgető az átállás az új verzióra.

 

 

Adatok

  • DVD- és Blu-ray tartalmak lejátszása teljes HD-minőségben, online tartalommal is
  • AVCHD-támogatás
  • MPEG–4 AVC (H.264), MPEG–2 HD, WMV–HD és SMPTE VC–1 lejátszása
  • Hardvergyorsítás támogatása (Intel, NVIDIA, ATI)
  • 7.1 csatornás Dolby TrueHD, Dolby Digital EX, Dolby Digital Plus támogatása
  • Movie Remix-készítés
  • Movie Collection-kezelés
  • Csatlakozás a MoovieLive online közösséghez
  • Vista kompatibilis
  • Forgalmazó: CyberLink Corp.
  • Ár: 99,95 USD (kb. 15000 Ft)

 

 

Értékelés

Előny: teljes körű Blu-ray támogatás, érdekes interaktív és közösségi lehetőségek

Hátrány: az időközben teret vesztett HD DVD támogatása kikerült a termékből

Teljesítmény: 4,5

Szolgáltatás: 5

Ár/érték: 4

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.