Hirdetés

Egyszerű átparticionálás EASEUS-szal



|

A merevlemezeken létrehozott partíciók „kőbevésettsége” az egyik leggyakoribb probléma, amivel a felhasználónak szembe kell néznie: ha már létrejöttek, nagyon nehéz megváltoztatni őket.

Hirdetés

A megoldást a klasszikus partíciókezelő szoftverek jelenthetik, ám ezek jellemzően sokba kerülnek, szemben az EASEUS Partition Master Home Edition kiadásával, ami viszont teljesen ingyenes. Mégis szinte minden szükséges feladatot ragyogóan ellát, legyen az a partíciók átméretezése, mozgatása, másolása, formázása, elrejtése vagy törlése, új partíciók létrehozása, a régi betűjelének megváltoztatása vagy az aktív partíció kijelölése. Felülete tetszetős, jól áttekinthető, használata nagyon egyszerű: előbb össze kell állítanunk, hogy milyen műveletsort akarunk vele elvégeztetni, majd indítás után az összes műveletet végigcsinálja.

 

 

top_easeus.png

 

 

A Home Edition csak otthoni felhasználásra ingyenes, legfőbb korlátja, hogy csak 32 bites Windows XP/Vista alatt működik, azaz nincs bootolható változata. E korlátozások persze hiányoznak a termék fizetős változataiból.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.