Hirdetés

Eladásra került a Dazzle



|

Hirdetés

Június 30-adikai dátummal tulajdonost váltott az alsó árkategóriában is kiváló videó digitalizáló- és szerkesztő termékekkel jeleskedő Dazzle videó részlege. Eddig az SCM Microsystems márkaneveként jegyezték a Dazzle nevet, ezután viszont a szintén videó és multimédia területeken jeleskedő Pinnacle Systems veszi szárnyai alá. Mindez 21 millió USA dollárral csökkenti a vásárló saját részvény állományát, a Dazzle videó részlegének egészét – raktárkészlet, szabadalmak, márkanevek és egyéb üzleti javak – magában foglaló tranzakció várhatóan még júliusban befejeződik.



J. Kim Fennel, a Pinnacle Systems elnöke nyilatkozatában nagyszerű lépésnek nevezte a tranzakciót, amivel tovább erősíti a cég vezető pozícióját és kiegészíti termékvonalát. A Dazzle és saját termékeik kombinálásával a házi videó szerkesztés teljes skálájára képes majd megoldásokat felvonultatni a Pinnacle Systems. Hogy mindez pontosan hogyan történik - azaz mely termékek változtatnak nevet, melyek tűnnek el vagy kerülnek átszabásra -, arról még nincsenek pontos információk.
Ezzel párhuzamosan a memóriaolvasó részlegtől is megvált az SCM, a szakterületen már ismert Zio Corporation lesz a termékcsoport új tulajdonosa.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.