Hirdetés

SZAVAZÁS: az év legjobbjai



|

Vajon melyik volt 2016 legjobb mobileszköze, számítógépes játéka, vagy alaplapja? Megvan a mögöttünk hagyott évről a véleményed? Oszd meg velünk!

Hirdetés

Ismét eltelt egy újabb esztendő, így több éves hagyományainkhoz méltóan idén is keressük a mögöttünk hagyott 12 hónap legjobb informatikai termékeit és kiemelkedő IT-s eseményeit. A voksolás során nem csak szerkesztőink véleménye, hanem olvasóink szavazatai is számít, akik több kategóriában is elmondhatják véleményüket. Ha szeretnéd befolyásolni a végeredmény kimenetelét, egyúttal beleszólva a februári PC World tartalmába, akkor a te szavazatodat is várjuk, amelyhez a kérdőívet itt találod: https://pcworldhu.typeform.com

Hirdetés


A közönségszavazás végeredményét január végén megosztjuk majd oldalunkon az olvasóinkkal, a szerkesztők szavazatival kiegészített legjobbak listáját pedig a februári PC World magazinban publikáljuk majd.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.