Hirdetés

6 ezer dolláros hifi helyett



|

Új funkciót talált magának a PS1: audiofil CD-lejátszó lehet a konzolból.

Hirdetés

Egy ideje érdekes téma kering a hifi-megszállottak blogjain. Miután valaki szétszerelt egy öreg PlayStation 1-et, döbbenten vette észre, hogy a benne lévő audiorendszer gyakorlatilag megegyezik a legdrágább audiofil CD-lejátszók elektronikájával – úgy tűnik, a Sony annak idején nem spórolt a konzolba való alkatrészek összeválogatásakor. Egyesek egészen odáig mennek, hogy egyes, több ezer dollárt kóstáló hifi CD-lejátszókéval vetik össze az őskonzolból kinyerhető zenei élményt.

 

Persze lehet, hogy csak néhány ügyes PS1-tulajdonos akarja felhajtani eladásra kínált készüléke árát eme ügyes beetető akcióval. Mivel jelenleg 5 és 35 dollár között lehet eladni az eBay-en a használt PS1-eket, így csak ha 100–200 dollárig sikerül felhajtani eme „6000 dolláros hifik” árát, már jól fizet az akció.

 

A híradások egész pontosan a SCPH-1001/2 sorozatú PS1-ekről szólnak, ezeket dicsőítik leginkább. Azt, hogy ez mennyire igaz, látatlanban, azaz meghallgatás nélkül elég nehéz eldönteni, de egy valami biztos: mostantól kár kidobni a régi játékgépet. Ha már kinőtte a gyerek, lehet, hogy az erősítő tetején a helye!

 


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.