Hirdetés

A Steamből a GOG-ba importálhatóak egyes játékok



|

Ezután mindkét szolgáltatásban elérhetőek lesznek a már megvásárolt címek.

Hirdetés

A Good Old Games néven indult GOG ma bejelentette a Connect szolgáltatását, amely segítségével egyes a Steamen már megvásárolt játékok "importálhatóvá" váltak a felhasználók GOG-fiókjaiba. Az importálás lefutása után az akcióban résztvevő steames játékok véglegesen hozzáadódnak a felhasználók játékkönyvtáraihoz, azaz ugyanúgy elérhetőek lesznek, mintha a GOG-on is megvették volna azokat a gamerek.


Hirdetés


Az akcióban résztvevő játékok köre folyamatosan változni fog, aránylag limitált lesz. Bejelentésével párhuzamosan elérhető is vált a Connect, hírünk írásakor 22 elem volt a támogatott játékok listáján. Érdemes megemlíteni, hogy a GOG-fiókokhoz csak egyetlen Steam-fiók linkelhető hozzá, ráadásul azt utólagosan nem lehet megváltoztatni.



A GOG Connect végfelhasználói szempontból egy kiváló ötlet, hiszen a felhasználók DRM-mentes digitális kópiát igényelhetnek a már megvásárolt játékaikból, így a jövőben sokkal több kontrolljuk lesz a meglicencelt játékaik felett.


(Forrás: The Verge, GOG)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.