Hirdetés

Apró, de erős játék-PC az Alienware-től



|

Az X51 az SFF méretkategóriát célozta meg, de akár Core i7-es CPU is kérhető bele.

Hirdetés

Az Alienware legújabb, kifejezetten játékosoknak szánt PC-je az X51, amely ezúttal egy másik szinten, az SFF gépek kategóriájában próbál meg teret nyerni, méghozzá meglehetősen kicsi méretével, ám annál nagyobb erejével.

 

Az X51-be az Intel Sandy Bridge processzorai közül választhatunk, így a Core i3, i5 és i7 szériákból egyaránt. Ehhez 4 vagy 8 GB memória társítható. Az adattárolásról egy 1 terabájtos HDD gondoskodik, ezt egy tálca nélküli DVD-író egészíti ki, ami Blu-ray-meghajtóra is cserélhető.

 

A grafikáról az NVIDIA GT 545-ös GPU-ja gondoskodik, 1 GB GDDR5-ös memóriával. Némi pluszért GT 555 is kérhető az X51-be, amelybe vagy 240 vagy 330 wattos tápegység kerül. A 7.1 csatornás audio mellett 802.11n szabványú Wi-Fi-modul is rendelkezésre áll a gépben. Az USB 3.0-ás és HDMI portokkal felszerelt, micro-ITX-es X51 indulóára 699 dollár.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.