Hirdetés

Betör az online rádiós üzletbe a Facebook



|

Hamarosan már nem csak videós formában lehet majd élőben közvetíteni.

Hirdetés

Néhány hónappal ezelőtt a Facebook elérhetővé tette az összes felhasználó számára az online videostreamelési lehetőséget, most pedig érkezik a sima élő hangközvetítés is. A funkcionalitás egyelőre csak szűkkörű bétaként érhető el, a korai partnerek közt például a BBC World Service és az LBC rádióállomás találhatóak. Az újdonság persze jól jöhet a kevésbé híres-neves tartalomkészítők számára is, például élő podcasteléskor, vagy kimondottan kérdezz-felelek típusú műsorokban lehetőséget adhat a közönséghez való közvetlen kapcsolódásra.


Hirdetés


A vállalat tájékoztatása alapján az Apple iOS eszközökön hallgatás közben mindig az előtérben kell majd tartani a Facebook alkalmazást, azonban az androidosok leküldhetik a háttérbe az appot, nem fog megszakadni a stream lejátszása. Az élő hangközvetítés indításának lehetősége valamikor a jövő év elején válhat széles körben elérhetővé a közösségi hálózat felhasználói számára.


(Forrás: The Verge, Facebook)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.