Hirdetés

Boldog karácsonyt kíván a PC World!



|

Az év végével érdemes kicsit lazítani, több időt fordítani a pihenésre és a családra.

Hirdetés

Az okostelefonok, azonnali üzenetek, viselhető eszközök és a mesterséges intelligencia évében talán látszólag gyorsabban repült el 2016, mint sokan szerették volna. Az év végével érdemes kicsit lazítani, több időt fordítani a pihenésre és a családra.

Hirdetés

Az egész szerkesztőség nevében boldog karácsonyt kívánunk minden kedves olvasónknak!

Aki az ünnepek alatt sem szeretne lemaradni a legújabb érdekességekről, annak megéri majd néha bekapcsolni az okostelefonját vagy PC-jét, ugyanis az ünnepek alatt is jelentkezünk majd friss hírekkel.

A különböző felmérések szerint egyébként az emberek többsége egy új okostelefont szeretne a karácsonyfa alá, de azért a konzolok is kedvelt választások. Ti mit kértetek karácsonyra?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.