Hirdetés

Boldog új évet kíván a PC World!



|

Eljött az idei utolsó pihenés ideje, erősen kezdődik majd a 2017-es év.

Hirdetés

Előnyös pozitívan nézni a világra, azonban kétség sem férhet hozzá, hogy a mai nappal lezáruló 2016-os esztendő alaposan próbára tette a többségünk türelmét és emberségét, az elmúlt napok gyászhírei pedig már csak a pontot tették fel az i-re. Szokásához híven a számítástechnikai ipar óriási mennyiségű újdonsággal szolgált az évben, a megszokott uborkaszezonok is eltűnőben vannak: mindig van miről írni, olvasni, beszélgetni. Ez persze nem egy rossz dolog, de időnként azért a jóból is megárt a sok. Érzésünk szerint kevesen bánják, hogy holnap már 2017-et írunk.


Hirdetés


A 25. életévét januárban betöltő PC World a szokásosnak megfelelően jövőre sem megy sehova, a lehetőségeinkhez mérten próbálunk mindent megtenni annak érdekében, hogy hasznos és érdekes információkhoz juttassuk mindazokat, akik megtisztelnek minket a bizalmukkal és az idejükkel. Érdemes okosan kihasználni a szombatot és a vasárnapot, szórakozni és pihenni egy jót, a jövő hét második felében ugyanis a Consumer Electronics Show jóvoltából rögtön rohamtempóban indul majd újra a fogyasztóelektronikai ipar vérkeringése.


Minden kedves Olvasónknak sikerekben gazdag, boldog új évet kívánunk!


(Nyitókép: Didriks)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.