Hirdetés

Cyber-növény tölti az akkut



|

Fotoszintetizál, jól mutat a lakásban, de mégsem szobanövény.

Hirdetés

Vivien Muller, francia dizájner különleges koncepcióval állt elő, amely képes mobileszközök töltésére - nem mindennapi formában. A praktikus szobadísz leginkább egy fára hasonlít, melynek ágai végén elhelyezkedő levelek a napkollektorok. A napelemes fa több elemből áll, amiket apró jackdugókkal kell összeilleszteni, így a kollektorokat el lehet forgatni a napfény felé, az optimális teljesítmény érdekében.

 

photosyntheseed1_1.jpg

                                                                

A fa talapzatában található különböző csatlakozók kompatibilisek a legtöbb ma kapható mobileszközzel, így tölthető vele iPod, mobiltelefon, PDA, médialejátszó. Az eszköz természetesen képes elraktározni a begyűjtött energiát, így akkor is fel tudja tölteni kütyüinket, ha éppen nem süt a nap. A cyber-növény, több szempontból is praktikus, nem kell gondozni, hasznosítja a napenergiát, ezért környezetbarát, és nem utolsó sorban tökéletes szobadísz egy modern lakásban.

 

solartree2_1.jpg
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.