Hirdetés

Egy hónapig ingyen beszerezhető lesz PC-n a The Crew



|

Meglepően friss játék váltja le jövő hét szerdán a Rayman: Origins-t.

Hirdetés

Folytatja a 30. születésnapjának ünneplését az Ubisoft, 2016. szeptember 14-től kezdődően újból változik az Ubi30 promóciójában ingyen és véglegesen igényelhető játék. A játékosztogatási akció keretében eddig a Prince of Persia: The Sands of Time és az első Splinter Cell volt beszerezhető, kedd estig a Rayman: Origins-re csaphatnak le az érdeklődők, utána pedig egy hónapon keresztül a The Crew válik ingyenessé.


Hirdetés


A választás látszólag mindenkit meglepett, hiszen a nyílt világú árkád autóversenyzős játék 2014 végén jelent meg, azaz aránylag friss címről van szó, teljes áron 30 eurót kér érte a kiadó. A megoldás kulcsa, hogy az elérhetővé válásakor a The Crew vegyes kritikákat kapott, amelynek köszönhetően közel sem nyújtotta az elvárt üzleti teljesítményt. Az ingyenes osztogatása adhat egy második esélyt a franchise-nak, plusz növelheti a játékhoz készült Wild Run kiegészítő eladásait.



The Crew minimum rendszerigény:

- 64 bites Windows 7 SP1
- Intel Core 2 Quad Q9300 vagy AMD Phenom II X4 945 processzor
- NVIDIA GeForce GTX 460 vagy AMD Radeon HD 5870 GPU
- 4 GB RAM, 30 GB szabad háttértár


(Forrás: EuroGamer, Ubisoft)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.